Žalno cvetje – nagrobne ikebane

Nagrobni aranžmaji | nagrobne ikebane

Nagrobni aranžmaji - nagrobne ikebane

V ponudbi imamo nagrobne ikebane, ki so izdelane iz kakovostnega umetnega cvetja. Takšne ikebane imajo daljši rok trajanja kot pa ikebane iz naravnega cvetja, predvsem v vročih poletnih dneh. Nagrobne aranžmaje izdelujemo v različnih oblikah in širinah ter iz različnega umetnega rezanega cvetja. Ker nagrobne ikebane in šopke izdelujemo tudi po naročilu, si lahko izberete poljubno cvetje, npr. umetne vrtnice, naglji, gerbere, krizanteme ipd. Če imate posebne želje glede nagrobne ikebane, pa nam jih kar zaupajte in se bomo potrudili, da najdemo skupno rešitev.

Nagrobne aranžmaje si lahko ogledate v prodajalni Bonsai dekorativne rastline v Trzinu, Blatnica 16. Z veseljem vam bomo svetovali.
Žalno cvetje - umetne nagrobne ikebane
Kategorija::Nagrobni aranžmaji | nagrobne ikebane

ŽALNO CVETJE - NAGROBNE IKEBANE

V ponudbi imamo umetne nagrobne ikebane, nagrobne šopke in ostalo žalno cvetje. Ponujamo umetne nagrobne ikebane, ki so izdelane iz kakovostnega umetnega cvetja, ki omogoča dolgotrajnejšo rešitev za ureditev groba. Nagrobne ikebane izdelujemo tudi po naročilu, izberite si umetno cvetje (umetne vrtnice, gerbere, naglje, krizanteme,...), mi pa vam bomo strokovno sestavili nagrobno ikebano po vaših željah. Ugodne cene.

Obiščite našo prodajalno na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin, odprto imamo vsak delavnik med 9h in 14h.
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530