Umetni bambus.. izdelava tudi po naročilu

Umetni bambusi

Umetni bambus - dekorativni bambusi

Umetni bambus je odlična dekoracija za bivalne in poslovne prostore. Izdelan je iz vrhunskih materialov.  Stebla so naravna, umetno listje je visoke kakovosti, zato ima čudovit naraven videz. Odlično zastira neželjene poglede ali pa služi kot pregrada med prostori. Odlično dekorira stene, je ožje oblike, tako da ne zaseda veliko prostora. Bambus ima lahko ožjo pokončno obliko npr. 180 cm višina in širina 70 cm, lahko pa je izdelan v širino, kot pregrada, npr. višina 200 cm in širina 100 cm. Umetni bambus vam izdelamo po meri, vsadimo lahko v okrasni lonec ali cvetlično korito, ki jih imamo v naši ponudbi. Bambus vam lahko vsadimo tudi v vaš okrasni lonec. Umetni bambus je ročno oblikovan, zato ga le še postavite v vaš prostor. V ponudbi imamo umetne bambuse različnih tipov, višine od 90 do 300 cm, višje po naročilu.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v Trzin, Blatnica 16, kjer si lahko ogledate naše izdelke in se sami prepričate o odlični kakovosti naših produktov.

Umetni bambus višina 210cm
Kategorija::Umetni bambusi

Umetni bambus višine 210cm, vsajen v osnovno pvc posodo. Bambus ima ozke podolgovate - plastificirane liste, stebla so žive zelene barve, izdelana v detajle, kar daje bambusu edinstven in povsem naraven videz. Umetne bambuse in trsje izdelujemo tudi po naročilu.

Bambus v koritu (zunanji)
Kategorija::Umetni bambusi

Umetni bambus višina 180cm, širina 30cm. Umetni bambus ima naravna stebla in gosto razporejene liste. Umetni bambus je primeren tudi za zaščitene zunanje površine, z uporabo UV zaščitnega razpršilca lahko še dodatno zaščitimo umetni bambus pred UV žarki oz. je primeren tudi za čiščenje. Umetni bambus vam izdelamo po vaših merah.

Umetni bambus 90cm
Kategorija::Umetni bambusi

Umetni bambus višina 90cm, približno 450 umetnih listev in 6 naravnih stebel. Premer umetne rastline ca. 40cm.

Umetni bambus sreče 140cm
Kategorija::Umetni bambusi

Umetni bambus sreče je visok 130cm, vsajen je v pvc posodo. Sestavljajo ga 20 posameznih stebel, ki so med seboj prepletena, na vrhu ima 180 listev.  Steblo je na sredini celo nekoliko bolj poširjeno. Zaradi izjemne natančne obdelave je bambus sreče izjemnega naravnega izgleda in bo v vsakem prostoru pritegnil pozornost.

Umetni bambus - dekorativni bambusi in trsje
Kategorija::Umetni bambusi

Umetni bambus v koritu ali v dekorativni posodi

Umetni bambus ima naravno steblo, na katerem so gosto razporejeni zelo kakovostni zeleni bambus listi. Umetni bambus je primeren tudi za zunanje prostore (zaščiteno pred snegom ter z uporabo UV zaščitnega spreja). Umetne bambuse izdelujemo tudi po naročilu, tako da vam lahko izdelamo v poljubni širini, višini, gostiti ipd. V ponudbi imamo višine od 90 do 250 cm, višje izdelujemo po naročilu. Umetni bambus odlično zastre neželjene poglede. Primeren je tudi kot pregrada med prostori. Umetni bambus vam lahko zasadimo v poljubni cvetlični lonec ali cvetlično korito. Prepričajte se o kakovosti naših izdelkov in izjemnem naravnem videzu in nas obiščite v IOC Trzin, Blatnica 16.

 
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530