Umetno cvetje naravnega videza


umetno cvetje Bonsai

umetno cvetje Bonsai

Umetne vrtnice

Na zalogi imamo že letošnje umetne vrtnice izjemnega naravnega videza in trendovskih barvnih kombinacij. Umetne vrtnice lahko podarite svojim najdražjim za valentinovo ali pa vam sestavimo lep šopek, v katerega vam lahko poleg vrtnic dodamo umetno cvetje kot je šop trave, umetna sivka ali umetno zelenje.

Umetne Orhideje

umetna orhideja aranžma

Umetne Orhideje omogočajo prav posebne dekoracije, saj imamo v ponudbi tudi takšne, ki delujejo naravne celo na otip (real touch). Izberete si lahko bele, vijolične in pa tudi pisane. Izdelamo vam lahko tudi umetni aranžma iz Orhidej ali pa si izberete že narejen aranžma. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši prodajalni v IOC Trzin, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Preverite naše umetno cvetje vrhunske kakovosti.

Okrasne čebule

Okrasna čebula – (Allium) krogle vam ponujamo v kremno beli ali vijoličasti barvi. Zraven umetnega luka se odlično prilega umetno cvetje, kot so Petunije, umetna sivka ali pa šop dekorativne trave. Okrasna čebula – lučke so trenutno pravi hit v naših dekoracijah.

 

Umetno cvetje v naši ponudbi je vrhunske kakovosti in čudovitega naravnega videza. Izdelane so iz kakovostnega materiala in vsebujejo tudi najmanjše detajle, katere najdemo tudi pri naravnem cvetju. V pestri ponudbi lahko izbirate umetne vrtnice, orhideje, ki delujejo celo na otip kot naravne, umetne sončnice, kale, gerbere, tulipani, krizanteme, lavando – sivko in druge umetne rastline in rože v različnih barvnih kombinacijah. Na zalogi imamo tudi umetno cvetje iz letošnje nove kolekcije. Umetne rože ne potrebujejo vzdrževanja in obstanejo v svežem in cvetočem videzu. Še posebej primerno za poživitev poslovnega ali bivalnega prostora in ko ni časa za zalivanje, ko rastline ne dobijo dovolj svetlobe ali pa niso primerni klimatski pogoji za naravne rastline. V ponudbi imamo tako posamezno rezano umetno cvetje, cvetlične aranžmaje, šopke in tudi nagrobne ikebane. Aranžmaje izdelamo tudi po naročilu iz željenega cvetja in umetnih rastlin. Umetne rože so iz vidika higiene primernejše kot naravne rože, kar je še posebej pomembno za alergike in za prehrambene in zdravstvene dejavnosti. Po želji si lahko željeno umetno cvetje tudi skrajšate in oblikujete.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v Trzin-u, kjer se lahko o izjemni kakovosti, čudovitem naravnem videzu in ugodnih cenah prepričate še sami. Parkirno mesto je zagotovljeno.