umetna drevesa by Bonsai

Naravno steblo

Za popoln naraven videz so za naša ročno izdelana umetna drevesa dovolj dobra le skrbno izbrana naravna stebla, ki skozi leta ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja. Stebla so tudi impregnirana, zato ohranijo lep naraven videz.

Kakovostno listje

Širok nabor raznovrstnega dekorativnega umetnega listja nam omogoča, da za vas izdelamo umetno drevo skoraj identično, kot ga najdete v naravi. Listje mora vsebovati tudi manjše detajle, le tako lahko dosežemo vrhunsko dovršenost izdelka.

Ročno oblikovano

Umetna drevesa, ki so ročno oblikovana, imajo poseben naraven videz in se močno razlikujejo od klasičnih umetnih dreves, katera so izdelana serijsko. Zaradi pravilne oblikovanosti imajo ročno oblikovana umetna drevesa poseben naraven videz. Obiščite nas in se prepričajte o izjemni kakovosti naših artiklov. Izdelujemo tudi po naročilu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko izdelate umetno drevo tudi po naročilu?

– Seveda. Umetno drevo lahko izdelamo v poljubni dimenziji in obliki. Izberete lahko, v kakšen okrasni cvetlični lonec vam umetno drevo vsadimo in izberete, ali bo po vrhu zemlja ali dekorativno kamenje. Za začetek je dovolj, če nam sporočite vrsto in višino umetnega drevesa ( npr. Umetni Fikus 170 cm ).

Ali si je možno umetno drevo ogledati v živo?

– Zagotovo. Na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin vas vljudno pričakujemo v naši maloprodajni prodajalni, kjer vam bomo z veseljem svetovali pred nakupom in se boste lahko sami prepričali o kakovosti naših izdelkov in ugodnih cenah.

Ali nam lahko umetno drevo tudi dostavite?

– Da, umetna drevesa pošiljamo ali dostavljamo po celotni Sloveniji oz. tudi v tujino. Naročilo lahko oddate tudi preko spletne strani dekorativne-rastline.si

Zakaj imajo kakovostna umetna drevesa izjemen naraven videz?

– Umetna drevesa imajo lahko čudovit naraven videz, kadar so izpolnjeni naslednji pogoji. Proporcije umetnega drevesa morajo biti enake, kot jih lahko zasledimo pri naravnih drevesih. Oblikovanost in pravilna razvejanost umetnega drevesa  sta zelo pomembna. Dostikrat lahko na tem mestu opazimo diletantstvo in temu posledično umetno drevo na koncu nima lepega naravnega videza. Kakovosten material iz katerega je izdelano umetno drevo je le takrat, kadar vsebuje manjše detajle, kot so npr. žilice v listju, pravilno in natančno pobarvani detajli in realistična barva. Poleg naštetega lahko vsakemu našemu artiklu pričaramo še kopico detajlov, katere smo si priučili z dragocenimi izkušnjami v zadnjih 30 letih.