Zelene stene

zelena stena green wall

+ Ne potrebuje pogojev za rast

+ Listje ne veni in ne odpada

+ Brez vzdrževanja

+ Zastiranje neželjenih pogledov

+ Enostavna montaža (klik sistem)

+ Lep naraven izgled

+ Obstojno na zunanje vremenske vplive

+ Cenovno ugodna rešitev

✔ PREVERITE CENE

zelena stena green wall

Sestavite si zeleno steno po svojemu okusu. Na voljo imamo več različnih zelenih panelov, s pomočjo katerih si lahko sestavite green wall – zeleno steno.

Green wall – zelene stene

zelena stena Bonsai Trzin

Visoko kakovostne zelene stene – green wall oz. žive meje lahko sedaj enostavno sestavite sami iz posebno kakovostnih umetnih zelenih panelov, dimenzije 50 cm x 50 cm ali 100 x 100cm, debeline 5 do 30 cm (odvisno od tipa zelene stene). Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. S pomočjo KLIK sistema se panele hitro in enostavno sestavi v poljubno zeleno oazo, protihrupno pregrado, viseči vrt, zeleno steno – green wall ali umetno živo mejo.

Zelene panele uporabljamo na področju notranje opreme in sicer pri ozelenjevanju sten, pri izdelavi pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ipd.), dekoraciji sten ali izdelavi reklamnih napisov.

Prednosti zelenih panelov so, da listje ne odpada, ne potrebuje pogojev za rast in vzdrževanje, daje občutek ozelenjenosti, prostor izgleda urejen, so cenovno ugodna rešitev in so primerni na vse vremenske vplive! Umetni zeleni paneli so trenutno na voljo v več vrstah: lovorikovec, bršljan, mešana zasaditev, mešani panel z dodatnimi rastlinami in zelenolistnati mešani panel, kot novost pa tudi zelena stena 100 x 100 cm z dodatnimi rastlinami. Letošnji trend na področju opremljanja prostorov! V materialu vsebuje odlično UV zaščito, ki dodatno ščiti rastlino pred vremenskimi vplivi, zato ima daljšo življensko dobo v primerjavi z umetnimi rastlinami brez UV zaščite!