Zelene stene

+ Ne potrebuje pogojev za rast

+ Listje ne veni in ne odpada

+ Brez vzdrževanja

+ Zastiranje neželjenih pogledov

+ Enostavna montaža (klik sistem)

+ Lep naraven izgled

+ Obstojno na zunanje vremenske vplive

+ Cenovno ugodna rešitev

✔ Kliknite tu in PREVERITE CENE

Green wall – zelene stene

zelena stena Bonsai Trzin zelene stene

zelene stene

Visoko kakovostne zelene stene – green wall oz. žive meje lahko sedaj enostavno sestavite sami iz posebno kakovostnih umetnih zelenih panelov, dimenzije 50 cm x 50 cm ali 100 x 100 cm, debeline 5 do 30 cm (odvisno od tipa zelene stene). Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. S pomočjo KLIK sistema se panele hitro in enostavno sestavi v poljubno zeleno oazo, protihrupno pregrado, viseči vrt, zeleno steno – green wall ali umetno živo mejo.

Zelene panele uporabljamo na področju notranje opreme in sicer pri ozelenjevanju sten, pri izdelavi pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ipd.), dekoraciji sten ali izdelavi reklamnih napisov.

Prednosti zelenih panelov so, da listje ne odpada, ne potrebuje pogojev za rast in vzdrževanje, daje občutek ozelenjenosti, prostor izgleda urejen, so cenovno ugodna rešitev in so primerni na vse vremenske vplive! Umetni zeleni paneli so trenutno na voljo v več vrstah: lovorikovec, bršljan, mešana zasaditev, mešani panel z dodatnimi rastlinami in zelenolistnati mešani panel, kot novost pa tudi zelena stena 100 x 100 cm z dodatnimi rastlinami. Letošnji trend na področju opremljanja prostorov! Pretežno vse zelene stene v materialu vsebujejo odlično UV zaščito, ki dodatno ščiti pred vremenskimi vplivi, zato ima daljšo življensko dobo v primerjavi z umetnimi rastlinami brez UV zaščite!

NOVO: Cvetne umetne stene

cvetna stena - flowerwall

cvetna stena – flowerwall

Na voljo 3 različni modeli!

Izbirate lahko med belimi odtenki in dvema odtenkoma roza barve. Cvetne stene so trenutno izjemno popularne. Nameščajo se tako na zidove kot tudi stropove. Primerne so tudi za snemanja, fotografiranja in dogodke, kot so poroke. Posamezne cvetne panele se lahko tudi reže in ostanek porabi drugje. Primerne so za notranje prostore. Na voljo so v panelih dimenzije 50 x 50 cm. Na zid jih lahko privijačite ali predhodno namestite s sponkami na leseno podlago.

Vabljeni v našo prodajalno Bonsai v IC Trzin, kjer si lahko cvetne stene ogledate v živo, prav tako imamo razstavljene tudi zelene stene.

✔ Kliknite tu in
PREVERITE CENE