Umetno cvetje naravnega videza

V ponudbi imamo umetno cvetje čudovitega naravnega videza. Izdelano je iz vrhunskih materialov, odlične kakovosti, izredno natančno izdelano, z vsemi detajli, ki so prisotni tudi pri naravnem cvetju. Prav zaradi te natančne in kakovostne izdelave na pogled deluje kot, da je pravo. Ena izmed glavnih prednosti umetnega cvetja, je ta ( poleg videza), da le to ne potrebuje popolnoma nobenega vzdrževanja, ter ostane sveže in v polnem cvetenju tekom celega leta. Še posebej primerno je za dekoracijo in poživitev poslovnega ali bivalnega prostora, kjer ni ustreznih klimatskih pogojev za uspevanje naravnih cvetočih rastlin. Poleg tega pa je odlična izbira za alergike in za prehrambene zdravstvene dejavnosti, kjer naravne rastline ne morejo biti prisotne.

umetno cvetje Bonsai

Naša ponudba zajema stalno zalogo okrasnega cvetja, ki ga redno dopolnjujemo z najnovejšimi letnimi trendi. Izbirate lahko med: posameznim rezanim umetnim cvetjem, kot so umetne vrtnice, orhideje, sončnice, kale, gerbere, tulipani, krizanteme. V ponudbi je tudi umetno cvetje za vazo, kot so vejice lavande – sivke ali pa s sivko v okrasnih lončkih. Poleg tega imamo v ponudbi tudi cvetlične aranžmaje, šopke in žalno umetno cvetje ter druge cvetoče rastline v različnih barvnih kombinacijah. Aranžmaje izdelamo tudi po naročilu iz željenega umetnega cvetja in drugih rastlin, lahko pa si ogledate tudi naše zelo priljubljene umetne orhideje v lončku. Po želji si lahko željeno umetno cvetje tudi skrajšate in oblikujete.

 

Umetne vrtnice (Rosa)

umetna vrtnica Vrtnice so že od nekdaj najbolj priljubljene okrasne rastline, ki se podarjajo od rojstnih dnevih, obletnicah, za velentinovo in druge praznike. V naši ponudbi najdete vrtnice tradicionalnih barv ter najnovejše trendovske barvne kombinacije. Po želji vam sestavimo šopke, v katere lahko poleg vrtnic vključimo še kakšno umetno cvetje, sivko, travo ali drugo zelenje.

Umetne orhideje (Phalenopsis)

umetne orhideje Zaradi izjemno bogatih in lepih cvetov veljajo ohrideje za najbolj priljubljeno cvetje za dekoracijo zasebnih in poslovnih prostorov. V naši ponudbi imamo orhideje, ki omogočajo prav posebne dekoracije, saj so med njimi tudi takšne, ki delujejo naravne celo na otip (real touch). Izberete si lahko bele, vijolične in pa tudi pisane. Izdelamo vam lahko tudi umetni aranžma iz orhidej ali pa si izberete že narejen aranžma.

Okrasni luk (Allium)

Umetni Allium Luk Cvetovi okrasnih čebul (Allium) so trenutno pravih hit v naših dekoracijah. Na voljo so v kremno beli ali vijoličasti barvi. Zraven umetnega okrasnega luka se odlično prilega umetno cvetje, kot so irisi (petunije),  sivka ali pa šop dekorativne trave.

Potonika (Paeonia)

umetno cvetje

Potonike (Paeonia) veljajo za najstarejše okrasne rastline. Zelo priljubljene so zaradi čudovitih barvitih cvetov. Trenutni trend so svetle, belo roza barve, ki so na voljo tudi v naši ponudbi. Kot najpogostejša kombinacija se izdelujejo šopki svetlo roza potonik v kombinaciji z evkaliptom, ki s svojimi sivkastimi listi doda dodatno vizualno vrednost okrasnem šopku.

Dalija (Dahlia)

Letošnji trend je vključevanje dalij (Dahlia) v zelo živobarvne šopke, ne običajnih barvnih kombinacij. Lahko vam sestavimo tak barvit šopek dalij v kombinaciji s, na primer, strelicijo, vejico poštenosti,  mimozo, fagus vejico, listi monstere, listi flamingovca, palmovimi  listi, waxflower, makom, nageljnom, sončnicami, okrasnim lukom, krizantemo, kozmejo, gerberami, kalami, lilijami ali s katerimi koli drugimi okrasnimi cvetočimi rastlinami.

Kala (Calla)

Umetne Kale v naši ponudbi so izdelane iz posebnega materiala, ki ga imenujemo Real touch, to pomeni, da deluje kot naravna celo na otip. Na voljo imamo umetne kale v beli, rumeno-oranžni ter vijoličasti barvi. Nekateri ji pravijo tudi Škrnicelj.

Veseli bomo vašega obiska v naši prodajalni Bonsai dekorativne rastline v IOC Trzin (ob prodajalni se nahaja veliko pakririše), kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri primernih okrasnih rastlin za vaš prostor ter vam po vaših željah izdelali dekorativne šopke. Poleg tega pa se lahko tudi sami prepričate o vrhunski kakovosti, čudovitem naravnem videzu ter ugodnih cenah.