Zelene stene – green wall – vertikalni vrt

Zelene stene “green wall”

ZELENI PANELI
umetna zelena stena_Bonsai_

+ Ne potrebuje pogojev za rast

+ Ni težav z odpadanjem listja

+ Zastrite neželjene poglede

+ Trendovska notranja oprema

+ Enostavna montaža-klik sistem

+ Lep naraven videz

+ Obstojno na zunanje vplive, celo sneg

+ Cenovno ugodno – količinski popust

LOVORIKOVEC

MEŠANI PANEL

BRŠLJAN

zelene stene zeleni paneli

Zeleni panel Lovorikovec sestavljajo podolgovati mesnati listi, ki so na konicah nekoliko svetlejše zelene barve in so odlična imitacija lovorikovca. Zelene stene so odlična dekoracija za poslovne ali bivalne prostore.

vertikalni vrt zeleni paneli mešani green wall

Mešani zeleni panelje mešan med pušpanom, bršljanom in listjem praprota. Ima zelo gosto posaditev in je izjemno primeren za sejemske dekoracije, izložbe in druge dekoracije stene.

zeleni paneli bršljan zelene stene

Pregibni zeleni paneli, odlična imitacija bršljana, imajo gosto posajene bršljanove liste, ki se med seboj razlikujejo po velikosti.Zelena stena ima tako izjemen naraven videz.

Green wall – zelene stene

Visoko kakovostne zelene pregrade, zelene stene – green wall oz. žive meje lahko sedaj enostavno sestavite sami iz posebno kakovostnih umetnih zelenih panelov, dimenzije 50 cm x 50 cm, debeline 5 do 30 cm (odvisno od tipa zelene stene). Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. S pomočjo KLIK sistema se panele hitro in enostavno sestavi v poljubno zeleno protihrupno pregrado, viseči vrt, zeleno steno – green wall ali umetno živo mejo. Zelene panele uporabljamo na področju notranje opreme in sicer pri dekoraciji sten, pri izdelavi pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ipd.), dekoraciji streh ali izdelavi reklamnih napisov. Prednosti zelenih panelov so, da listje ne odpada, ne potrebuje pogojev za rast in vzdrževanje, daje občutek ozelenjenosti, prostor izgleda urejen, so cenovno ugodna rešitev in so primerni na vse vremenske vplive! Umetni zeleni paneli so trenutno na voljo v 5 vrstah: lovorikovec, bršljan, mešana zasaditev, mešani panel z dodatnimi rastlinami in zelenolistnati mešani panel. Letošnji trend na področju opremljanja prostorov! V materialu vsebuje odlično UV zaščito, ki dodatno ščiti rastlino pred vremenskimi vplivi, zato ima daljšo življensko dobo v primerjavi z umetnimi rastlinami brez UV zaščite!

zeleni paneli zelene stene green wall
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530