Umetne rože

steklene vaze by Bonsai

V ponudbi imamo posebno kakovostne umetne rastline ali kot jim radi pravimo “umetne rože”. Umetno cvetje, kot so umetne vrtnice, umetne Orhideje, umetne Gerbere, umetni Amarilis, umetne hortenzije, umetna sivka, umetna strelicija, peonije, sivka – Lavanda, Magnolije in še veliko drugih vrst ponujamo v vrhunski kakovosti in v izjemno dovršenem naravnem videzu ter po konkurenčnih cenah. Na zalogi imamo tudi umetne rastline, kot so umetne plezalke bršljan, tradeskanska plezalka, bambus plezalka, plezalka vrtnica, umetna Difembahija, Kroton, umetni praprot in veliko drugih umetnih rastlin. Umetne rastline vam lahko vsadimo tudi v dekorativni cvetlični lonec, postavimo v vaš bivalni ali poslovni prostor in seveda tudi dostavimo.

NOVOST: v ponudbi imamo tudi umetne rastline in umetno cvetje z UV zaščito, to pomeni, da so dodatno zaščitene pred vremenskimi vplivi v primeru zunanje uporabe. Izbirate lahko med pušpani, okrasnimi travami in celo grmički in drevesi, odlično za popestritev vhoda, terase ali balkona. Za dodatne informacije nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Umetne rože si lahko ogledate v naši prodajalni v IOC Trzin ali na spletni strani dekorativne-rastline.si.

Umetne rože so danes izjemno napredovale v samem izgledu. Umetne rastline so danes izjemnega naravnega videza, nekatere so celo izdelano iz pretežno naravnih materialov, nekatere pa delujejo kot naravne celo na otip. Umetne rastline ne potrebujejo zalivanja, klimatskih pogojev za rast in listje ne bo odpadalo ali venelo, kot smo vajeni pri naravnih rastlinah. Primerne so tudi za prostore, ki morajo biti sterilni in pa velika prednost imajo pred naravnimi v tem, da ne prenašajo alergij, pri naravnih pa smo vajeni, da se na listih zaredijo uši, gosenice in drugi zajedalci. Ker smo v Evropi eno izmed redkih podjetij, ki umetna drevesa, umetne palme, bonsaje, grmičke ipd. izdelujemo sami, vam lahko izdelamo umetne rastline po vaših merah in oblikah. Izbirate lahko tudi, v kakšen dekorativni lonec vam vsadimo umetne rastline in ali bomo za polnilo izbrali zemljo, belo dekorativno kamenje ali pa glinopor. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami (preko 30 let) in bomo z veseljem prisluhnili vašimi željami.

Umetna roža Kolokazija

Umetna drevesa, umetne palme, umetne bonsaje, umetne pušpane ter razne dekorativne aranžmaje

izdelujemo po naročilu. Na zalogi imamo pretežen del našega pestrega prodajnega programa. Umetne rastline vam lahko hitro dostavimo. Ponujamo ugodne cene in vrhunsko kakovost. Obiščite našo prodajalno v IOC Trzin, pred nakupom pa vam bomo seveda tudi svetovali.