Dekoracija prostora – Notranja oprema

Dekoracija prostora je lahko tudi enostavna in nezahtevna. Nimate ideje, katera dekoracija bi bila najbolj primerna za vaš bivalni ali poslovni prostor? Nimate časa z zalivanjem rastlin ali pa enostavno vaši prostori ne omogočajo klimatskih pogojev za rast? Prepustite najpomembnejši del opremljanja prostorov profesionalcem. Za vas že preko 30 let sledimo svetovnim trendom in za naše stranke uporabljamo le najboljše sodobne materiale, ki dajejo našim umetnim rastlinam poseben privdih narave.

Dekoracija prostora zna biti včasih kar zahtevna. Ali nam primanjkuje časa ali pa enostavno primanjkuje idej. Včasih pa potrebujemo nekoga, ki bi nam enostavno znal svetovati, kaj je tisto, ki popestri prostor ter s katero umetno rastlino dobimo največji učinek pri dekoraciji prostora.

Nasveti za pravilno dekoracijo prostora

Večji kot imate prostor, višje rastline v zadostni količini lahko popestrijo vaš dom, namreč majhne rastline se v velikem prostoru kaj hitro “izgubijo”, zato si vzemite čas in namenite svojemu prostoru veliko pozornosti ter izberite pravilno. Umetna drevesa in grmičevje, kot so bambus, Dracena ali Fikus, se po naših izkušnjah najpogostejo uporabljajo pri dekoraciji prostorov, ga močno popestrijo ter zares pustijo svoj pečat.

Dekoracija manjšega prostora je lahko bolj zapletena, saj smo pogojeni z manjšimi vogali, paziti moramo na prehodnost prostora in rastlina mora biti tudi prostoru primerna. Za manjše prostore priporočamo srednje velika umetna drevesa (od 120 do 180cm), manjše umetne rastline in pa rastline, ki niso preširoke. Umetne rastline imamo za takšne namene v različnih višinah, oblikah, barvnih odtenkih oz. vam izdelamo kar ponaročilu.

Za neizokriščen vogal – kot, ki v vašem domu izstopa, imamo za vas zelo priljubljeno umetno dekorativno travo. Dekorativna trava se posebej dobro prilega v vogalih, kjer rastlina ne sme biti preširoka. Na voljo imamo višine od 50 pa tudi do 180 cm.

Dekoracija prostora pa ne obsega le notranji prostor temveč tudi zunanje prostore pred vhodom, na balkonu, terasi, zimskem vrtu, ob bazenu ipd.. Da bi zastrli neželjene poglede na balkon, je umetni bambus kot nalašč za vas. Umetne bambuse imamo v različnih višinah od 90 cm do 300 cm. Bambus moramo obvarovati pred soncem, močnim vetrom in zmrzaljo. Za tiste, ki imate radi balkonske police polne cvetočih rož, imamo v ponudbi umetne geranije, pelargonije, gorenjski nagelj in tudi bršljanke.

Da bodo vaš vhod v poslovni ali bivalni prostor vsi občudovali, imamo v ponudbi umetne rastline, ki so namenjene za zunanje okolje, kot so umetni pušpan, zelene stene ali žive meje v videzu lovorikovca, bršljana, pušpana ali z mešano zasadivijo rastlin. Na voljo so umetni pušpani v obliki krogle, stožca ali dekorativnega dreveščka.

Obiščite nas v IOC Trzin, Blatnica 16, kjer vam bomo z veseljem svetovali in kjer se lahko prepričate o izjemni kakovosti naših umetnih rastlin.