Odličen NASVET, če vam balkonske rože ne uspevajo!

Nimate časa za ZALIVANJE balkonskega cvetja, POBIRANJE ovenelega LISTJA ali pa nimate ideje, zakaj vam balkonsko cvetje NE USPEVA ?

Imamo ODLIČNO REŠITEV !

Sedaj je pravi čas za ureditev balkona. V ponudbi imamo dekorativne umetne Geranije, Pelargonije, Bršljan, plezalke z UV zaščito in druge umetne rastline čudovitega NARAVNEGA VIDEZA za dekoriranje balkona, terase ali okenskih polic .

USTVARITE SI PRIJETEN AMBIENT ZA TOPLE POLETNI DNI

Naj tudi vaš balkon zaživi

Balkonsko cvetje ponujamo v vrhunski kakovosti. Umetne rože za balkon izgledajo izjemno naravno, ob enem pa ne potrebujejo vzdrževanja. Barva cvetja je zelo pristna-naravna in vsebuje manjše detajle, zato deluje zelo realistično. Umetno cvetje in rastline vsebujejo manjši podaljšek stebla, ki se ga enostavno vstavi ali zapiči v polnilo. Namestitev je hitra in enostavna. Izbrano umetno cvetje vam lahko vstavimo v cvetlično korito, po želji lahko dodamo tudi nekaj zelenja, kot so umetne plezalke z UV zaščito ali pa pušpan vejice. Balkonsko cvetje imamo na voljo v različnih barvah. Balkonsko cvetje brez UV zaščite morajo biti zaščitene pred soncem, dežjem, zmrzaljo in vetrom, drugače lahko postopoma pobledijo oz. se poškodujej. Naše umetno balkonsko cvetje je izdelano iz kakovostnih umetnih materialov. Rože imajo stebla, ki se jih lahko poljubno oblikuje oziroma zvija. Balkonske umetne rastline vsebujejo zelo veliko cvetov in tudi listov, zato je sama balkonska rastlina zelo gosta in bogata. Naj bo tudi vaš bakon ali terasa lepo urejena in v prijetnem ambientu.

Balkonsko cvetje, umetne rastline z UV zaščito in cvetlična korita najdete v naši prodajalni Bonsai v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali, lahko pa balkonsko cvetje naročite tudi preko spletne strani www.dekorativne-rastline.si