Umetno cvetje

Umetno cvetje naravnega videza

umetno cvetje vrtnica
umetna vrtnica roza - umetne vrtnice - umetno cvetje

Umetne vrtnice

Na zalogi imamo že letošnje umetne vrtnice izjemnega naravnega videza in trendovskih barvnih kombinacij. Umetne vrtnice lahko podarite svojim najdražjim za valentinovo ali pa vam sestavimo lep šopek, v katerega vam lahko poleg vrtnic dodamo umetno cvetje kot je šop trave, umetna sivka ali umetno zelenje.

umetna orhideja roza - umetne orhideje - umetno cvetje

Umetne Orhideje

Umetne Orhideje omogočajo prav posebne dekoracije, saj imamo v ponudbi tudi takšne, ki delujejo naravne celo na otip (real touch). Izberete si lahko bele, vijolične in pa tudi pisane. Izdelamo vam lahko tudi umetni aranžma iz Orhidej ali pa si izberete že narejen aranžma. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši prodajalni v IOC Trzin, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Preverite naše umetno cvetje vrhunske kakovosti.

umetna okrasna čebula - umetno cvetje

Okrasne čebule

Okrasna čebula – (Allium) krogle vam ponujamo v kremno beli ali vijoličasti barvi. Zraven umetnega luka se odlično prilega umetno cvetje, kot so Petunije, umetna sivka ali pa šop dekorativne trave. Okrasna čebula – lučke so trenutno pravi hit v naših dekoracijah.

KEYWORDS: umetno cvetje, svileno cvetje, umetno rezano cvetje, umetne orhideje, umetni tulipan, umetna sončnica, cvetje za v vazo, rezano cvetje, umetno cvetje, cvetje za na grob, cvetne ikebane, cvetje šopek

Oglejte si celotno ponudbo in preverite tudi AKCIJSKE cene.

Umetno cvetje v naši ponudbi je vrhunske kakovosti in čudovitega naravnega videza. Izdelane so iz kakovostnega materiala in vsebujejo tudi najmanjše detajle, katere najdemo tudi pri naravnem cvetju. V pestri ponudbi lahko izbirate umetne vrtnice, orhideje, ki delujejo celo na otip kot naravne, umetne sončnice, kale, gerbere, tulipani, krizanteme, lavando – sivko in druge umetne rastline in rože v različnih barvnih kombinacijah. Na zalogi imamo tudi umetno cvetje iz letošnje nove kolekcije. Umetne rože ne potrebujejo vzdrževanja in obstanejo v svežem in cvetočem videzu. Še posebej primerno za poživitev poslovnega ali bivalnega prostora in ko ni časa za zalivanje, ko rastline ne dobijo dovolj svetlobe ali pa niso primerni klimatski pogoji za naravne rastline. V ponudbi imamo tako posamezno rezano umetno cvetje, cvetlične aranžmaje, šopke in tudi nagrobne ikebane. Aranžmaje izdelamo tudi po naročilu iz željenega cvetja in umetnih rastlin. Umetne rože so iz vidika higiene primernejše kot naravne rože, kar je še posebej pomembno za alergike in za prehrambene in zdravstvene dejavnosti. Po želji si lahko željeno umetno cvetje tudi skrajšate in oblikujete.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v Trzin-u, kjer se lahko o izjemni kakovosti, čudovitem naravnem videzu in ugodnih cenah prepričate še sami. Parkirno mesto je zagotovljeno.

Magnolija veja - Magnolije
Kategorija::Umetno cvetje

Magnolija veja - umetne Magnolije

Magnolije veje imamo na zalogi v različni velikosti in barvnih odtenkih. Umetne magnolije ne potrebujejo vzdrževanja in nege, kot je zalivanje, obrezovanje, presajanje in ne potrebuje pogojev za rast. Zagotavlja vam celoletno cvetenje, brez ovenelih cvetov in listov. Izjemna kakovost in majhni detajli naredijo umetne magnolije edinstvene in čudovite. Preverite pestro izbiro in si ustvarite cvetočo oazo kar doma ali na delovnem mestu.

Umetno cvetje si lahko ogledate tudi v naši prodajalni v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Umetne vrtnice
Kategorija::Umetno cvetje

Umetne vrtnice

Umetne vrtnice v ponudbi imamo v različnih barvnih kombinacijah, velikostih in oblikah. Izberite si svoje vrtnice v šopku ali pa kot posamezno rezano cvetje. Odlikuje jih izjemna kakovost in čudovit NARAVEN VIDEZ.   Umetna vrtnica ne potrebuje zalivanja in pogojev za rast, ohrani svež videz in vam zagotavlja cvetenje skozi celo leto, brez odpadanja listja in venenja. Preverite pestro ponudbo in si ustvarite svojo cvetočo oazo doma ali na delovnem mestu.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Orhideja aranžma 40cm
Kategorija::Umetno cvetje
Cvetlični aranžma

Aranžma orhideja 40 cm

Aranžma vsebuje umetne orhideje v beli barvi, spodaj je aranžma dodatno obogaten z orhidejinimi listi. Izjemen naraven videz. Aranžma je izdelan v keramični srebrni vazi. Skupna višina 40cm.
Umetni cvetlični šopek hortenzije-vrtnice
Kategorija::Umetno cvetje

umetni cvetlični šopek

Cvetlični šopek je sestavljen iz nežnih vijoličnih barv hortenzije in vrtnice. Primeren je za modernejše dekoracije. Postavite ga lahko v vazo, manjši lonček in vam bomo dobro dekoriral jedilno mizo, mizo v dnevni sobi, nočno omarico, kopalnico, pisarniško mizo ali kuhinjski pult. V ponudbi imamo še vrsto drugačnega cvetja izjemne kakovosti in ugodne cene.

Umetna orhideja vijolična (real touch)
Kategorija::Umetno cvetje

Umetna orhideja višina 85cm (real touch) v vijoličasti barvi deluje povsem naravno, celo na otip deluje kot naravna orhideja. Orhideja ima številne vijoličaste cvetove, zgoraj celo nekaj zaprtih popkov, steblo je naravne zelene barve, ki se upogiba kot bi bilo naravno.

umetna sivka
Kategorija::Umetno cvetje

Umetno cvetje: umetna sivka

Na voljo imamo umetno sivko v svetlejšemu ali temnejšemu barvnemu tonu ali pa v temni "purple" barvi. Izbirate lahko tudi med nižjo sivko, ki meri v višino ca. 35cm in višjo ca. 60cm. Umetna sivka je še posebej primerna za postavitev v manjši lonček, kot je prikazano na fotografiji ali pa tudi za dekoracijo cvetličnega aranžmaja.

Sladki grahor vejica
Kategorija::Umetno cvetje

Sladki grahor vejica z roza cvetovi in plodovi graha, izjemen naraven videz.

Poročni šopek
Kategorija::Umetno cvetje

Poročni šopek s skrbno izbranim cvetjem ima presenetljiv naraven videz. Ročno izdelani poročni šopki vsebujejo poleg belih vrtnic tudi veliko zelenja in drobnega cvetja.

Grm vrtnice
Kategorija::Umetno cvetje

Grm vrtnice ima naravno leseno steblo, obogateno s krošnjo belih vrtnic, ki delujejo kot naravne. Grm vrtnic je vsajen v osnovno pvc posodo.

Umetni tulipani
Kategorija::Umetno cvetje

Umetni tulipani so odlična velikonočna dekoracija. Izdeli so iz posebno kakovostnega materiala, ki deluje celo na otip kot naravna roža. Preverite akcijske cene in izkoristite brezplačno dostavo na dom. Umetni tulipani so na voljo v velikosti 44cm z temno vijoličastimi cvetovi.

 1  2   Naslednji  
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530