Umetno drevo Benjamin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kakovostne umetne rastline so lahko zelo dekorativne

Umetne rastline in umetno cvetje dan danes uspešno nadomeščajo naravne rastline.
Predsodki iz preteklosti, ko je kakovost umetnega cvetja bila nezadovoljiva, danes izginja ob novem trendu izredno kakovostnega umetnega cvetja, ki je izjemnega naravnega videza.

Zakaj izbrati umetne dekorativne rastline?

+ ne potrebujemo posebnih pogojev za rast
+ ne potrebujemo čas in znanje za nego zahtevnih rastlin
+ cenejše vzdrževanje
+ ker ne povzročajo alergij
+ ne dopuščajo zarodkov uši in podobnih škodljivcev
+ umetne rastline izdelamo po vaših željah

Prepričani smo, da bo marsikdo odgovoril, da mu naravne rastline ne uspevajo in da je razočaranje prepogosto. Danes je enostavneje z kakovostnim umetnim cvetjem in umetnimi rastlinami, ki prijetno dopolnijo celostno podobo vašega bivalnega ali poslovnega prostora.
Potrebno je izpostaviti tudi to, da naravne rastline dostikrat povzročajo hude alergijske težave. Nekateri se tega sploh ne zavejo, a kljub alergiji vztrajajo v prostorih z naravnimi rastlinami.

Tudi higiena naravnih rastlin je vprašljiva. Pogosto so naravne rastline bolne, drobne uši se lahko razpršijo po celotnem prostoru. Pršenje sobnih rastlin z insekticidi je neprijetno in škoduje našemu zdravju.

Podjetje 3ic s.p., je naslednik družinskega podjetja Bonsai d.o.o.. Danes se lahko pohvalimo, da imamo že preko 26 let izkušenj na področju umetnih rastlin. Ponujamo vrhunsko kakovostno umetno cvetje, cvetne aranžmaje, izdelujemo umetne palme, umetno drevje, umetne grmičke in ostale umetne rože iz najboljših materialov in lepega naravnega videza.

Keywords: Umetno drevo, palma, bambus, fikus, benjamin, kaktus, orhideje, ikebana, rože, cvetje, umetna, vaza, Areka, rastline

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2002″ img_size=”800×300″ alignment=”center” onclick=”custom_link” css_animation=”appear” link=”http://www.bonsai-si.com/umetni-bambus/”][/vc_column][/vc_row]