Umetna drevesa umetno drevo – umetno drevje

artificial bonsai handmade umetni bonsai
umetna drevesa - naravno leseno steblo

Naravno steblo

Za popoln naraven videz so za naša ročno izdelana umetna drevesa dovolj dobra le skrbno izbrana naravna stebla.

umetno listje fikus benjamin

Kakovostno listje

Širok nabor raznovrstnega skrbno izbranega dekorativnega umetnega listja nam omogoča, da za vas izdelamo umetno drevo skoraj identično, kot ga najdete v naravi. Listje mora vsebovati tudi manjše detajle, le tako lahko dosežemo vrhunsko dovršenost izdelka.

Umetna drevesa naravnega videza

Ročno oblikovano

Umetna drevesa, ki so ročno oblikovana, imajo poseben naraven videz in se močno razlikujejo od klasičnih umetnih dreves. Zaradi pravilne oblikovanosti imajo poseben naraven videz. Obiščite nas in se prepričajte o izjemni kakovosti naših artiklov.

umetna monstera 180
Umetni bambus Japonski gigant 210 cm v osnovni pvc posodi - okrasna posoda ni vključena v ceno
Umetno drevo Fikus 170cm umetna drevesa umjetna stabla
umetna oljka - umjetna maslina

Pogosta vprašanja

Ali lahko izdelate umetno drevo tudi po naročilu?

– Seveda. Umetno drevo lahko izdelamo v poljubni dimenziji in obliki. Izberete lahko, v kakšen okrasni cvetlični lonec vam umetno drevo vsadimo in izberete, ali bo po vrhu zemlja ali dekorativno kamenje. Za začetek je dovolj, če nam sporočite vrsto in višino umetnega drevesa ( npr. Umetni Fikus 170 cm ).

Ali si je možno umetno drevo ogledati v živo?

– Zagotovo. Na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin vas vljudno pričakujemo v naši maloprodajni prodajalni, kjer vam bomo z veseljem svetovali pred nakupom in se boste lahko sami prepričali o kakovosti naših izdelkov in ugodnih cenah.

Ali nam lahko umetno drevo tudi dostavite?

– Da, umetna drevesa pošiljamo ali dostavljamo po celotni Sloveniji oz. tudi v tujino. Naročilo lahko oddate tudi preko spletne strani dekorativne-rastline.si

Zakaj imajo kakovostna umetna drevesa izjemen naraven videz?

– Umetna drevesa imajo lahko čudovit naraven videz, kadar so izpolnjeni naslednji pogoji. Proporcije umetnega drevesa morajo biti enake, kot jih lahko zasledimo pri naravnih drevesih. Oblikovanost in pravilna razvejanost umetnega drevesa  sta zelo pomembna. Dostikrat lahko na tem mestu opazimo diletantstvo in temu posledično umetno drevo na koncu nima lepega naravnega videza. Kakovosten material iz katerega je izdelano umetno drevo je le takrat, kadar vsebuje manjše detajle, kot so npr. žilice v listju, pravilno in natančno pobarvani detajli in realistična barva. Poleg naštetega lahko vsakemu našemu artiklu pričaramo še kopico detajlov, katere smo si priučili z dragocenimi izkušnjami v zadnjih 30 letih.

Umetna drevesa

Umetna drevesa - umetno drevje - dekorativna drevesa

V ponudbi imamo umetna drevesa od višine 70 do 350 cm in višja. Za vas imamo v ponudbi umetni bambus, umetna breza, umetni Fikus Benjamin, umetno tropsko drevo, umetni mango, umetna vrba, umetna šeflera, umetni kakavovec, umetna vinska trta, umetni lovor, umetna kamelija, umetna glicinija in še in še. Umetno drevje ima naravno steblo in visoko kakovostno umetno listje, zaradi natančne ROČNE OBDELAVE imajo naša umetna drevesa izjemen NARAVEN VIDEZ. O kakovosti se lahko prepričate v naši prodajalni v IOC Trzin, kjer vam bojo naši strokovnjaki z veseljem svetovali. Umetno drevo vam izdelamo tudi po naročilu. Vsako umetno drevo je ROČNO OBLIKOVANO in VRHUNSKE KAKOVOSTI.

Umetno drevo Fikus 170cm
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo Fikus 170cm

Umetno drevo ima izjemen naraven videz, steblo je naravno stabilizirano. To pomeni, da okrasno drevo ne potrebuje vzdrževanja, a vseeno ohrani svež videz.
  • odličen naraven videz
  • ročno oblikovano
  • naravno steblo
  • brez vzdrževanja
  • odlična popestritev prostora
  • primerno tudi za senčne-pokrite zunanje prostore
  • primerno tudi za temne prostore, kjer naravne rastline ne uspevajo
Umetna monstera 90 do 180cm
Kategorija::Umetna drevesa
Umetna  Monstera velikosti 90, 100, 150 ali 180cm. Na zalogi tudi umetna Monstera plezalka-ovijalka dolžine 180cm. Monstera je trenutno pravi trend in se uporablja v mnogih dekoracijah.
Umetna drevesa Natural edition
Kategorija::Umetna drevesa

Umetna drevesa Natural edition by Bonsai

Umetna drevesa Natural edition imajo prav poseben naraven videz in spadajo v sam vrh kakovostnega razreda. Prefinjena oblika krošnje, prepletena naravna stebla in ročna dovršenost naredijo umetna drevesa Natural edinstvena. Izdelujemo po meri od velikosti 150 do 300 cm. Umetno drevo je odlična dekoracija bivalnega ali poslovnega prostora, saj ne potrebuje vzdrževanja, po drugi strani pa ohrani svoj "zdrav" videz skozi celo leto. Poživite si tudi vi svoj prostor s prav posebno dekoracijo in naj prav vaš prostor vzema dih občudovalcem.

Umetni pušpani - okrasni pušpan
Kategorija::Umetna drevesa
Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpani - okrasni pušpan

Umetni pušpani so odlična dekoracija vhoda, terase, dvorišča, balkona ali poslovnega prostora. Okrasni pušpan ima naravno steblo, premer krogle 45 cm, vsaejn v pvc lonček. Ima izjemen naraven videz, listki pa so celo na otip kot bi bili naravni. Ne potrebuje vzdrževanja niti klimatskih pogojev ali obrezovanja, poleg tega pa listje ne odpada, gosenica in molj ga ne poškodujeta in se s časoma ne izsuši. Za naročilo pritisnite --> tukaj<--

Vljudno vabljeni v našo prodajalno na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer vam bomo z veseljem svetovali in se lahko ob enem prepričate o izjemni kakovosti naših dekorativnih rastlin.

Umetno drevo Kamelija 180 cm
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo Kamelija z belimi cvetovi, višina 180 cm, možna izdelava v poljubni dimenziji. Umetno drevo ima naravno leseno prepleteno steblo in kakovostno umetno listje. Cvetoče drevo je ročno izdelano in ima poseben naraven videz. Vsajeno v dekorativni lonec, na željo stranke lahko drevesa vsadimo v poljubni cvetlični lonec. Umetno drevo lahko uporabite za dekoracijo dnevne sobe, pisarne, temačnih vogalov kjer naravne rastline ne uspevajo ipd.

Umetni kavovec
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo grm kavovec višina 130cm. Kavovec ima gosto razporejeno kakovostno listje in ima povsem naraven videz. Listje kavovca ima tudi majhne plodove in bele cvetove. Kavovec je vsajen v osnovno pvc posodo. Umetno drevo vam lahko izdelamo v poljubni dimenziji. Preverite še naša drugačna umetna drevesa.

Lovor 2x krošnja
Kategorija::Umetna drevesa

Umetni lovor ima naravno steblo in dve zelo košati krošnji. Lovor listje izgleda kot naravno. Lovor je vsajen v osnovno pvc cvetlično posodo (na fotogafiji je v dekorativni posodi), skupaj s posodo dosega višino ca.110cm. Umetni lovor imamo v ponudbi še z enojno krošnjo ali trojno krošnjo.

Umetna oljka 150cm
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo oljka, višina 150cm. Umetna oljka ima naravno steblo, krošnja je izdelana iz visoko kakovostnih oljkinih listov in oljkinih plodov, širina krošnje približno 50cm. Umetna oljka ima 100% naraven videz, vsajena je v osnovno pvc posodo. V ponudbi imamo tudi dekorativne cvetlične lonce.

Umetno drevo Fikus 300cm
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo Fikus višine 300cm ima naravno zvito steblo. Krošnja vsebuje številne umetne liste, ki so skrbno izdelani in oblikovani tako, da dajejo poseben naraven videz. Umetno drevo je vsajeno v dekorativno čokoladno rjavo cvetlično posodo, ki si lepo prilega ambientu. Umetno drevo je idealna dekoracija za gostinski lokal, pisarne, dnevne sobe, bazene, snemanja. Umetna drevesa izdelujemo tudi po naročilu.

Umetno drevo Fikus 120cm
Kategorija::Umetna drevesa

Umetno drevo Fikus (Ficus) višine 120cm in širine 60cm. Umetno drevo ima naravno steblo in številne (ca.650) visoko kakovostne tekstilne liste v belo-zeleni barvi. Umetno drevo Fikus zaradi natančne obdelave izgleda skoraj povsem enak kot v naravi. Umetno drevo je vsajeno v osnovno pvc posodo, v ponudbi imamo tudi dekorativne cvetlične lonce.

 1  2  3   Naslednji  
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530