Katalog – umetne rože – umetno drevje

Umetna

trava 36mm

Kategorija:Umetna trava
Umetna trava 36 mm s posebnim naravnim videzom. širina role 200 cm  
Več
Umetno

drevo Fikus 170cm

Kategorija:Umetna drevesa

Umetno drevo Fikus 170cm

Umetno drevo ima izjemen naraven videz, steblo je naravno stabilizirano. To pomeni, da okrasno drevo ne potrebuje vzdrževanja, a vseeno ohrani svež videz.
  • odličen naraven videz
  • ročno oblikovano
  • naravno steblo
  • brez vzdrževanja
  • odlična popestritev prostora
  • primerno tudi za senčne-pokrite zunanje prostore
  • primerno tudi za temne prostore, kjer naravne rastline ne uspevajo
Več
Umetne

jelke - novoletne jelke by Bonsai

Kategorija:Novoletne jelke - umetne jelke Xmas

UMETNE JELKE by Bonsai

Luksuzne umetne novoletne jelke s posebnim naravnim videzom, odlične kakovosti (zdravju neškodljivi materiali, težko vnetljivi materiali), s priloženimi podstavki.
Več
Okrasni

lonec za rože Trend bele barve

Kategorija:Okrasni lonci - cvetlični lonci korita

Okrasni lonci za rože Trend

Okrasni lonci za rože Trend v beli barvi so na voljo v bolj okrogli obliki ali višji pokončni obliki, kot je vidno na drugi fotografiji, le ti so na voljo v velikosti 40, 50, 60 ali 75 cm in tudi v črni barvi. Izdelani iz kakovostnega Fiberglass materiala, so zelo lahki in barvani z avtomobilskimi laki, zato so odporni na praske in imajo nekoliko sijoč videz. Odlični trendovski okrasni lonci za letošnjo sezono.
Več
Cvetlično

korito 70 antracit z odprtino

Kategorija:Okrasni lonci - cvetlični lonci korita
Cvetlično korito za rože z odprtino 70 antracit Primerno za notranjo ali zunanjo postavitev. V zgornjem delu je odprtina za zasaditev rastlin. Izdelano iz kakovostnega Fiberstone materiala, ki je bistveno lažji od glinenih loncev, zato ga je možno tudi enostavno premikati.
Več
Umetna

monstera 90 do 180cm

Kategorija:Umetna drevesa
Umetna  Monstera velikosti 90, 100, 150 ali 180cm. Na zalogi tudi umetna Monstera plezalka-ovijalka dolžine 180cm. Monstera je trenutno pravi trend in se uporablja v mnogih dekoracijah.
Več
Zunanji

okrasni lonci

Kategorija:Okrasni lonci - cvetlični lonci korita

Zunanji okrasni lonci

-odlična UV zaščita -odlične temperaturne lastnosti -kompaktna konstrukcija -boljši barvni pigment -enostavni za prenašanje -dobra odpornost na udarce -možnost recikliranja -novi modeli že na zalogi ! Preverite tudi akcijske cene in možnost dostave na dom.
Več
Umetni

pušpan buxus krogla fi 28 38 ali 55 cm

Kategorija:Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpani - pušpan krogla z UV zaščito

Umetni pušpan - krogla premera 28, 38 ali 55 cm je odlična dekoracija vhoda tako za bivalni kot poslovni prostor. Ima izjemen naraven videz, krošnjo sestavljajo drobni pušpanovi listki, ki vsebujejo UV zaščito. UV zaščita omogoča pušpano daljšo življensko dobo. Pušpan ima tudi kompaktno konstrukcijo, zato ga lahko hitro in enostavno namestimo v okrasni lonec ali korito. Umetni pušpan je odporen na gosenice in molje.

Več
okrasni

lonec Slim 70 cm Taupe

Kategorija:Okrasni lonci - cvetlični lonci korita

Okrasni lonci - okrasni lonec Slim 70 cm

Okrasni lonec višine 70 cm v taupe rjavi sijaj barvi. Odlična dekoracija za bivalni ali poslovni prostor. Loncu se odlično prilega okrasna umetna trava v lončku, višine 95 ali 125 cm. Travo lahko postavite le v lonec in ni potrebno podlaganje, saj ima lonec že vgrajeno polico globine 20 cm od zgornjega roba, temu tudi pravimo dvojno dno.

V ponudbi so tudi Slim okrasni lonci višine 80 cm v beli barvi.

Več
Umetne

palme Areka

Kategorija:Umetne palme

Umetne palme - Areka umetna palma

Umetne palme, izdelane tudi iz naravne palmine volne in naravnih stabiliziranih palminih vej vam lahko IZDELAMO tudi PO NAROČILU. Zaradi izjemno kakovostnih materialov in majhnih detajlov imajo naše umetne palme izjemen NARAVEN VIDEZ, kar pa je tudi rezultat, saj so naše palme ROČNO OBLIKOVANE. V ponudbi imamo tudi palme za zaščitena zunanja območja. Možna izdelave palme tudi do 400 cm. Preverite pestro ponudbo in si pričarajte karibsko vzdušje doma ali na delovnem mestu. Umetna palma je tudi odlična dekoracija za izložbe, dekoracija odra, snemanje reklame, dogodka, sejma, snemanja in še in še. Določene palme se tudi razstavijo na več enot, tako da je ENOSTAVNA ZA PRENAŠANJE.

Vljudno vabljeni tudi v našo prodajalno v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali, ob enem pa se lahko prepričate, da so naše umetne palme vrhunske kakovosti in naravnega videza.

Več
Magnolija

veja - Magnolije

Kategorija:Umetno cvetje

Magnolija veja - umetne Magnolije

Magnolije veje imamo na zalogi v različni velikosti in barvnih odtenkih. Umetne magnolije ne potrebujejo vzdrževanja in nege, kot je zalivanje, obrezovanje, presajanje in ne potrebuje pogojev za rast. Zagotavlja vam celoletno cvetenje, brez ovenelih cvetov in listov. Izjemna kakovost in majhni detajli naredijo umetne magnolije edinstvene in čudovite. Preverite pestro izbiro in si ustvarite cvetočo oazo kar doma ali na delovnem mestu.

Umetno cvetje si lahko ogledate tudi v naši prodajalni v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Več
Umetne

vrtnice

Kategorija:Umetno cvetje

Umetne vrtnice

Umetne vrtnice v ponudbi imamo v različnih barvnih kombinacijah, velikostih in oblikah. Izberite si svoje vrtnice v šopku ali pa kot posamezno rezano cvetje. Odlikuje jih izjemna kakovost in čudovit NARAVEN VIDEZ.   Umetna vrtnica ne potrebuje zalivanja in pogojev za rast, ohrani svež videz in vam zagotavlja cvetenje skozi celo leto, brez odpadanja listja in venenja. Preverite pestro ponudbo in si ustvarite svojo cvetočo oazo doma ali na delovnem mestu.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Več
 1  2  3  4  5   Naslednji   ...   Zadnji
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530