Umetni pušpan – Lovor krogle – bux buxus

Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpan - umetna cipresa - umetni lovor

Umetni pušpan imamo v ponudbi v obliki pušpan krogle (premer 28 cm do 55 cm), kot pušpan krogla na steblu, vsajena v pvc lonec (višina 45-100 cm), pušpan spirala 150 cm, grm 120 cm itd.. Umetni pušpan je odlična rešitev saj obdrži svež videz brez vzdrževanja, naravni pušpan pogosto podleže bolezni in škodljivcem kot npr. gosenice ali vešča. Na voljo so tudi pušpani z UV zaščito, ki dodatno ščiti pušpan pred sončnimi žarki.

Umetni lovor imamo v ponudbi kot drevešček s krošnjo v obliki krogle; premer krošnje 40 cm,naravno steblo, višine 70 do 120 cm, vsajeno v pvc osnovni lonec. Umetni lovor ali pušpan je posebno primeren za dekoracijo vhoda, terase, dvorišča, balkona ipd..

Umetne ciprese so namenjene predvsem kot dekoracija za vrt, balkon, teraso ali vhod. V ponudbi imamo umetne ciprese različnih velikosti in oblik, tudi z UV zaščito. Obiščite našo prodajalno v Trzinu, le 8 km izven Ljubljane.
Umetni pušpan buxus krogla fi 28 38 ali 55 cm
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpani - pušpan krogla z UV zaščito

Umetni pušpan - krogla premera 28, 38 ali 55 cm je odlična dekoracija vhoda tako za bivalni kot poslovni prostor. Ima izjemen naraven videz, krošnjo sestavljajo drobni pušpanovi listki, ki vsebujejo UV zaščito. UV zaščita omogoča pušpano daljšo življensko dobo. Pušpan ima tudi kompaktno konstrukcijo, zato ga lahko hitro in enostavno namestimo v okrasni lonec ali korito. Umetni pušpan je odporen na gosenice in molje.

Umetni pušpani - okrasni pušpan
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor
Umetna drevesa

Umetni pušpani - okrasni pušpan

Umetni pušpani so odlična dekoracija vhoda, terase, dvorišča, balkona ali poslovnega prostora. Okrasni pušpan ima naravno steblo, premer krogle 45 cm, vsaejn v pvc lonček. Ima izjemen naraven videz, listki pa so celo na otip kot bi bili naravni. Ne potrebuje vzdrževanja niti klimatskih pogojev ali obrezovanja, poleg tega pa listje ne odpada, gosenica in molj ga ne poškodujeta in se s časoma ne izsuši. Za naročilo pritisnite --> tukaj<--

Vljudno vabljeni v našo prodajalno na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer vam bomo z veseljem svetovali in se lahko ob enem prepričate o izjemni kakovosti naših dekorativnih rastlin.

Umetna cipresa
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetna cipresa višina 85cm, premer ca. 20cm. Umetna cipresa je vsajena v pvc posodo. Umetna cipresa je še posebej primerna za vsaditev v balkonsko korito ali postavitev na vrt, teraso ali pred vhod. Umetne ciprese so dobavljive tudi v drugačni velikosti.

Pušpan stožec 85
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpan ima skupno višino 90cm, samo umetni pušpan brez posode je visok 70cm in širok 50cm. Ima naravno steblo, veje so zelo gosto razporejene in izjemnega naravnega videza, tudi na otip. Umetni pušpan je vsajen v pvc posodo. VRHUNSKA KAKOVOST. Umetni pušpan je primeren tudi za zaščitena zunanja območja, pred UV žarki ga lahko zaščitimo z UV zaščitnim sprejom, ki je prav tako v naši ponudbi.

Umetni Lovor krogla 90cm
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor
Dekorativni Lovor, višina 90cm. Izjemno košata krošnja, premera 45cm. Steblo je naravno-ravno. Naraven izgled, še posebej primerno pred vhodom. Vsajeno v pvc lonec.
Umetni pušpan v lončku višina 41 cm
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

UMETNI PUŠPAN v lončku

Umetni pušpan - krogla v obteženi pvc posodi, višina 41 cm. Umetni pušpan ima gosto posajene listke, ki delujejjo zelo naravno. Pušpan krogla je v sredini ojačana s prečno palico, da obrži okroglo obliko dlje časa. Premer pušpan krogle je 31 cm. Vsebuje UV zaščito za daljšo življensko dobo v primeru zunanje uporabe.

Za več informacij in ogled cene kliknite tu: UMETNI PUŠPAN v lončku 41 cm  
Pušpan krogla - okrasno drevo
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Okrasno pušpan drevo naredimo v poljubni dimenziji, na fotografiji je višina 150cm. Pušpan ima krošnjo izdelano iz posameznih pušan vejic. Dekorativno drevo pušpan ima povsem naravno steblo. Izjemen naraven videz, celo na otip deluje zelo naravno. Primerno tudi za zaščiteno zunanjo uporabo. Za dodatno zaščito pred soncem priporočamo UV zaščitni in negovalni sprej.

Pušpan krogla v posodi
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor
Pušpan krogla, višina 35cm, premer krogle 25cm. Vsajeno v dekorativno pvc posodo. Primerno tudi za zaščiten zuannji prostor (ni primerno za sneg). Življenjsko dobo podaljšamo z uporabo UV spreja.
Pušpan stožec 80cm ali 120cm
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Umetni pušpan stožec imamo na voljo v višini 80 cm ali 120cm. Pušpan ima premer ca. 45cm. Umetni pušpan je vsajen v osnovno pvc posodo, na voljo imamo tudi dekorativne cvetlične posode. Pušpan je izjemno košat grmiček in je primeren tudi za zaščitene zunanje površine. V ponudbi imamo tudi UV sprej za zaščito pred UV žarki in ga uporabljamo tudi za čiščenje rastlin.

 
Pušpan krogla 28 cm
Kategorija::Umetni pušpan-ciprese-lovor

Pušpan krogla premer 28cm z UV zaščito

Umetni pušpan - krogla je dobra imitacija naravnega pušpana. V ponudbi imamo pušpan kroglo premer 28 cm z UV zaščito. Pušpan ima kakovostne liste iz kakovostnega umetnega materiala. Umetni pušpan je primeren za postavitev pred vhod, lahko se ga obesi na veje kot dekoracija ipd.

  Za več informacij in ceno kliknite spodnjo povezavo: https://dekorativne-rastline.si/trgovina/umetni-puspani/umetni-puspan-uv-zascita/
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530