Umetni bonsai

Umetni bonsai
 

Umetni Bonsai

Umetni bonsaji iz naše ponudbe so ročno izdelani. Imajo naravno steblo in košate krošnje. Bonsai so dovršeno izdelano, tako da je izgledajo kot bi bili naravni. Izdelujemo tudi po naročilu, tako da vam lahko izdelamo bonsai za vaš kotiček v poljubni dimenziji. V ponudbi imamo naslednje vrste: Fikus, Javor, Himalajski podokarp, mini Ficus, Čajevec in tropski bonsai. Vljudno vabljeni v našo prodajalno v Trzin, Blatnica 16, kjer se lahko o kakovosti naših izdelkov in pestri ponudbi prepričate sami. Z veseljem vam bomo tudi svetovali.

Umetni Tropski Bonsai 120cm
Kategorija::Umetni bonsai

Umetni tropski bonsai višine 120cm ima naravno čvrsto leseno deblo, krošno ima zelo košato, izdelano iz tropskih zelo kakovostnih umetnih listov. Umetni bonsai je vsajen v osnovni pvc posodi, na fotografiji je viden v dekorativni cvetlični posodi.

Tropski bonsai je unikaten, dupliciranje ni možno.

Umetni bonsai
Kategorija::Umetni bonsai

Umetni bonsai višine 120cm/širine 90cm, ima naravno zvito steblo in trojno krošnjo, sestavljeno iz vrhunsko kakovostnih umetnih listov. Umetni bonsai je UNIKAT, tako da ne moremo izdelati replike. Umetni bonsai je izjemno primeren za pisarne, poslovne prostore, hodnike in ostale prostore.

Umetni bonsai oljka
Kategorija::Umetni bonsai

Umetni bonsai oljka, višina 120cm, naravno steblo in visoko kakovostno umetno listje oljke.

Bonsai javor
Kategorija::Umetni bonsai
Umetni bonsai Javor ima naravno steblo, vsajeno v antracit posodo. Višina 70cm, širina 70cm.
Umetni bonsai Bor
Kategorija::Umetni bonsai
Umetni bonsai je izdelan iz naravnega stebla, ki je obogateno z borovimi iglicami. Izjemno natančno izdelan iz posebno kakovostnih materialov. Višina umetnega bonsaja z cvetličnim loncem je 140cm. Umetni bonsaj ne potrebuje nobene nege (zalivanje, svetloba,...). Naprodaj je komplez z okrasno cvetlično posodo.
Bonsai Ficus
Kategorija::Umetni bonsai
Bonsai Ficus, višina 60cm, z naravno korenino. Bonsai odlikuje precizna izdelava iz posebno kakovostnega materiala, izjemnega naravnega izgleda. Bonsai je ROČNO IZDELAN. Bonsai ne potrebuje vzdrževanja. Vsajen v glineno bonsai posodo.
Bonsai ficus - umetni bonsai
Kategorija::Umetni bonsai
Naravno steblo, glinena posoda, izjemno natančna ROČNA izdelava. Unikat!
Bonsai 82cm
Kategorija::Umetni bonsai
Umetni ficus bonsai v glineni vanilla posodi. Ima naravno steblo in zelo natančno izdelane svilene liste. Višina ca.82cm.
Bonsai MINI
Kategorija::Umetni bonsai
Mini Bonsai, višine 23cm, v glineni posodi.
Bonsai mini ficus drevo
Kategorija::Umetni bonsai
Bonsai je visok 80cm. Ima naravno prepleteno steblo in bogato krošnjo. Vsajen v keramično posodo.
 1  2   Naslednji  
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530