Umetne rastline

Umetne rastline

Umetne rastline by Bonsai

Umetne rastline ponujamo v vrhunski kakovosti in čudovitega naravnega videza. Izjemno priljubljene umetne rastline so bršljan plezalke in ovijalke, umetna agava, yucca palma ali dekorativne umetne okrasne trave v lončku. Nekatere umetne rastline, kot so umetni pušpani z UV zaščito, so primerne tudi za zaščitene zunanje  površine. Naj tudi vaš bivalni ali poslovni prostor krasijo vrhunske umetne rastline, ki ohranijo svež videz in ne potrebujejo vzdrževanja in nege.

Izdelujemo tudi po naročilu. Obiščite nas v naši prodajalni v Trzinu, Blatnica 16 (Ljubljana okolica), kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali. Bodite del naše uspešne zgodbe.

Umetna plezalka vrtnica 70cm roza
Kategorija::Umetne rastline

Umetna vrtnica, umetna plezalka dolžine 70cm. Umetna vrtnica ima kar 30 lepih roza cvetov in 260 listov. Vrtnica je spletena iz več različno dolgih plezalk, na koncu ima vgrajeno tudi palico za enostavno namestitev v cvetlični lonček.

Umetna plezalka bršljan 70cm
Kategorija::Umetne rastline

Umetna plezalka

Umetna plezalka bršljan dolžine 70 cm, deluje povsem naravno celo na otip. Odlična dekoracija tudi za temne in vlažne prostore.

Bršljan plezalka 240cm
Kategorija::Umetne rastline

Umetna plezalka bršljan

Umetna plezalka bršljan dolžine 240 cm ima velike svetlo in temno zelene liste. Umetni bršljan ima presenetljiv naraven videz. Bršljan lahko upogibamo, zvijamo v poljubne oblike in ga enostavno spletemo okoli droga, ograje, ograje ipd. Odlična dekoracija bivalnega ali poslovnega prostora. Ne potrebuje vzdrževanja in ohrani svež videz.

Umetna plezalka bršljan 50cm
Kategorija::Umetne rastline

Umetna plezalka bršljan

Umetna plezalka bršljan je dolga 50 cm. Plezalka je izdelana zelo natančno in iz posebno kakovostnega materiala, kar daje umetni plezalki izjemen naraven videz. Bršljan plezalka ima spodaj podaljšek za enostavno montažo. Umetno listje je izdelano zelo natančno in vsebuje tudi manjše detajle, zato deluje zelo naravno celo na dotik. Bršljan je odlična dekoracija tudi za temnejše ali vlažne prostore, kjer naravne rastline ne uspevajo.

Umetni praprot
Kategorija::Umetne rastline
Umetni praprot, na zalogi imamo v različnih dimenzijah in izvedbah. Povprašajte nas.
Bambus plezalka 65cm
Kategorija::Umetne rastline
Umetna plezalka bambus mini, dolžina 65cm. Steblo je dolgo 7cm. Plezalka ima ogromno majhnih lističev, primerno tudi za zaščiteno zunanjo okolje.
Umetna rastlina Dracena 75cm
Kategorija::Umetne rastline
Umetna dekorativna Dracena, višina 75cm, ima široke rumeno-zelene liste.  Rastlina zaradi živih barv zelo poživi prostor. Rastlina je naprodaj brez okrasnega lončka.
Umetna rastlina Alokazija
Kategorija::Umetne rastline
Umetna rastlina Alokazija, višina 50cm, premer 60cm. Rastlina je naprodaj brez okrasne posode.
Umetna Agava Teqila 70cm
Kategorija::Umetne rastline
Umetne palme
Umetna Agava, višina 70cm. Odlikuje jo izjemna kakovost in detajli, posebno kakovosten material ji daje naraven videz. Izjemen naraven občutek rastline tudi na otip. Listi so narejeni iz vremensko obstojnih materialov, tako da je možna uporaba tudi za zunaj ( z impregnacijo-UV razpršilec). Rastlina je vsajena v črn PVC lonec (2. fotografija).
Umetni praprot 80cm
Kategorija::Umetne rastline
Umetni kraljevi praprot ima presek kar 80cm.Gosta posaditev listja daje praprotu izjemen naraven izgled. Praprot ima na konicah listov majhne bele cvetove. Praprot je naprodaj brez PVC posode.
 1  2   Naslednji  
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530