Umetne palme – umetna palma by Bonsai Trzin

Umetne palme – dekorativne palme

Umetne palme

Umetne palme - dekorativne palme

Umetne palme iz naše pestre ponudbe so izjemno kakovostne in izdelane zelo natančno, zato imajo tudi čudovit naraven videz. Na voljo je kokos palma, Areka palma, Bormeo palma, Juka (Yucca) palma, Cycas palma, drevo življenja, slonova noga in še veliko drugih.

Umetna kokos in areka palma imata steblo ovito v naravno palmino volno. Umetna palma ima lahko tekstilne, naravne stabilizirane ali plastificirane veje, ki so primerne tudi za zaščitena zunanja območja. Umetne palme izdelujemo poljubnih dimenzij od 50 do 400 cm ali celo višje. Umetne palme so še posebej primerne za izložbe, bazene, hotele, pisarne, vhode in celo za reklamne namene. Umetna palma ne potrebuje nikakršnega vzdrževanja in nege. Ogledate si jih lahko v naši prodajalni v IOC Trzin, Blatnica 16, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Umetne palme Areka
Kategorija::Umetne palme

Umetne palme - Areka umetna palma

Umetne palme, izdelane tudi iz naravne palmine volne in naravnih stabiliziranih palminih vej vam lahko IZDELAMO tudi PO NAROČILU. Zaradi izjemno kakovostnih materialov in majhnih detajlov imajo naše umetne palme izjemen NARAVEN VIDEZ, kar pa je tudi rezultat, saj so naše palme ROČNO OBLIKOVANE. V ponudbi imamo tudi palme za zaščitena zunanja območja. Možna izdelave palme tudi do 400 cm. Preverite pestro ponudbo in si pričarajte karibsko vzdušje doma ali na delovnem mestu. Umetna palma je tudi odlična dekoracija za izložbe, dekoracija odra, snemanje reklame, dogodka, sejma, snemanja in še in še. Določene palme se tudi razstavijo na več enot, tako da je ENOSTAVNA ZA PRENAŠANJE.

Vljudno vabljeni tudi v našo prodajalno v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali, ob enem pa se lahko prepričate, da so naše umetne palme vrhunske kakovosti in naravnega videza.

Slonova noga umetna palma 80cm
Kategorija::Umetne palme

Umetne palme - slonova noga

Umetna palma "Slonova noga" meri v višino ca. 80 cm. Krošnjo sestavljajo mesnati listi, temno in svetlo zelene barve. Steblo je na otip mehkejše, tako da deluja umetna palma celo na otip kot naravna. Umetna palma je vsajena v osnovno pvc posodo. Slonovo nogo vam lahko vsadimo tudi v dekorativno posodo (kot je prikazano na fotografiji). Slonova noga je primerna za dekoracijo kopalnice, dnevne sobe, pisarne, bazena, hotela, restavracije, zaščitene terase ipd. Listi so izjemno mesnati, tako da jo lahko postavite tudi na zaščiteno zunanje območje, vendar jo je potrebno obvarovati pred zmrzaljo.

Umetna palma višine 300 - 400cm
Kategorija::Umetne palme

Umetno palmo vam lahko izdelamo višine 300cm in 400cm. Umetne palme imajo steblo izdelano iz naravne palmine volne, palmine veje so plastificirane in so odporne na dež in sonce. Zaradi izjemne natnčne izdelave izgeda palma kot bi bila naravna. Palme izdelujemo po naročilu, možnost izbire dimenzije, oblike, gostote vej in materiala.

Umetna dekorativna palma Fenix
Kategorija::Umetne palme

Umetna dekorativna palma Fenix

Umetna dekorativna palma Fenix meri v višino ca. 120 cm. Palma ima steblo iz naravne palmine volne. Krošnjo sestavljajo številni podolgovati palmini listi širine ca. 17 cm. Umetna palma je vsajena v osnovno pvc posodo, v ponudbi imamo tudi dekorativne cvetlične posode. Dekorativne umetne palme so odlična dekoracija tako za bivalni kot tudi poslovni prostor. Umetne palme in na splošno umetne rastline ne potrebujejo vzdrževanja, zalivanja in listje ne odpada in ne veni. V ponudbi imamo tudi umetne palme drugačnih oblik in višin.

Umetna palma - kokos
Kategorija::Umetne palme

Umetna palma je lahko visoka 250cm, 300cm ali višja. Palmino steblo je izdelano iz naravne palmine volne. Palmina krošnja vsebuje najmanj 25, priporočamo 45 naravnih stabiliziranih vej. Umetna palma ima lahko tudi nekoliko ukrivljeno steblo, izdelamo vam lahko tudi dvojno,trojno palmo. Palma se hitro sestavi ali rastavi, steblo sestavljeno iz dveh enot. Palmine veje se hitro in enostavno le zapičijo v zgornji del stebla in že je palma sestavljena.

Umetna palma mini
Kategorija::Umetne palme

Umetne palme - deko palme

Umetna palma meri v višino 55 cm. Umetna palma je izjemno košata. Sestavljajo jo kakovostni pvc listi temnejše zelene barve, sredinski listi so nekoliko svetlejše zelene barve. Palma ima spodaj tudi 3 zarodke. Palma se začne od višine ca. 10 cm navzgor, spodaj je pecelj, ki omogoča enostavno montažo v cvetlični  lonec ali korito. Uporabite jo lahko v kopalnici, dnevni sobi, balkonski polici, pred vhodom. Rastline zaradi razgibanosti vej popestri prostor in mu doda svežino. Umetna palma je primerna tudi za zunanja zaščitena območja. Obvarovati jo moramo pred zmrzaljo.

Umetna Dracena 150 cm (umetne palme)
Kategorija::Umetne palme

Umetne palme - umetne dracene

Umetna dracena izjemnega naravnega videza meri v višino 150 ali 180 cm (izbirate lahko med višinama). Nižja umetna dracena ima 3 krošnje, višja pa 4 krošnje. Krošnjo sestavljajo številni podolgovati listi, ki delujejo na prvi pogled kot naravni. Umetna dracena ima za vsako krošnjo svoje steblo, ki je naravno. Umetna dracena je odlična dekoracija za ožje vogale v vašem bivalnem ali poslovnem prostoru. Za vas imamo tudi pestro ponudbo dekorativnih loncev, primernih tudi za umetne palme kot je umetna dracena. Na ogled ste vabljeni v našo prodajalno v IOC Trzin, Blatnica 16.

Drevo življenja - Juka palma Yucca
Kategorija::Umetne palme

Drevo življenja (Juka palma) s tremi stebli, višina 180cm, v osnovni pvc posodi.

Umetna Agava Teqila 70cm
Kategorija::Umetne palme
Umetne rastline
Umetna Agava, višina 70cm. Odlikuje jo izjemna kakovost in detajli, posebno kakovosten material ji daje naraven videz. Izjemen naraven občutek rastline tudi na otip. Listi so narejeni iz vremensko obstojnih materialov, tako da je možna uporaba tudi za zunaj ( z impregnacijo-UV razpršilec). Rastlina je vsajena v črn PVC lonec (2. fotografija).
Juka (Yucca) palma 85cm
Kategorija::Umetne palme

Juka palma višine 85cm ima dve krošnje, izdelane iz kakovostnih listov. Juka palma je vsajena v pvc lonček.

 1  2   Naslednji  

keywords: umetne palme umetna palma dekoracija kokos palma dekorativne palme

© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530