Ikebane in aranžmaji

Orhideja aranžma 40cm
Kategorija::Cvetlični aranžma
Umetno cvetje

Aranžma orhideja 40 cm

Aranžma vsebuje umetne orhideje v beli barvi, spodaj je aranžma dodatno obogaten z orhidejinimi listi. Izjemen naraven videz. Aranžma je izdelan v keramični srebrni vazi. Skupna višina 40cm.
Aranžma z orhidejami
Kategorija::Cvetlični aranžma

Aranžma vsebuje umetne orhideje (real touch- tudi na dotik deluje zelo naravno) višine 100cm, za poživitev je dodana gipsofila vejica, dekorativna trava in umetna veja leukadendron. Za polnilo smo uporabili posušeni mah, zeleno plezalko in veje amaranta, ki se nekoliko spuščajo po dekorativni vazi navzdol. Dekoriranje in aranžiranje vam izdelamo po vaših željah.

Poročni šopek Nevesta
Kategorija::Cvetlični aranžma
Poročni šopek vsebuje vrtnice, orhideje, gipsofila in še veliko drugih rož. Izjemnega naravnega videza, izdelano v detajle. Dolžina s trakom več kot 50cm, širina ca. 30cm. Nekatere imamo na zalogi, ostale izdelujemo tudi po naročilu.
Ikebana-aranžma Orhideja
Kategorija::Cvetlični aranžma
Aranžma ikebana z orhidejami v glini posodi. Višine od 30 do 60cm. Izdelujemo tudi po naročilu.
Cvetlična ikebana Orhideja
Kategorija::Cvetlični aranžma

Umetni aranžma Orhideja

Umetni aranžma vsebuje prav posebno lepe umetne orhideje, ki imajo poseben naraven videz, v belo-zeleni barvi. Aranžma smo dekorirali v keramičnem lončku višine 15cm in za polnilo uporabili malo posušene dekorativne trave.

Aranžma Amarilis
Kategorija::Cvetlični aranžma
Aranžma Amarilis, višina 50-60cm, v glineni posodi.
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530