Balkonsko cvetje – umetne balkonske rože

Balkonsko cvetje

Balkonsko cvetje, naj letos tudi vaš balkon zacveti.

Balkonsko cvetje imamo v ponudbi v izjemnem NARAVNEM VIDEZU. V ponudbi imamo umetne Geranije - šopek višine 38cm in viseče geranije dolžine do 70 cm. Ponujamo tudi umetne Fuksije, umetne Pelargonije, umetne Petunije, bršljanke, vrtnice in tudi plezalke. Umetne balkonske rože nimajo težav z odpadanjem listja, ne venijo, so odporne na škodljivce in bolezni ter jih ni potrebno zalivati in ne potrebujejo pogojev za rast. Imajo lep svež videz in cvetijo skozi celo sezono. V primeru zunanje uporabe, kjer so prisotni vremenski vplivi, se lahko življenska doba umetnih rastlin drastično skrajša.

Obiščite nas v IOC Trzin, Blatnica 16 in se prepričajte o kakovosti naših izdelkov.

Umetna geranija rdeča / bela barva
Kategorija::Balkonsko cvetje

Umetno balkonsko cvetje

Umetna Geranija v rdeči barvi, višina  35cm. Umetna Geranija ima 9 rdečih cvetov in številne zelene liste okoli stebel, ki rastlini dodajo izjemen naraven videz. Balkonsko cvetje lahko dodatno zaščitite pred UV žarki s posebnim UV razpršilcem, ki ga imamo v ponudbi po ugodni ceni. Umetne Geranije (3kom) na drugi fotografiji so vsajene v cvetlično korito širine 50cm.

Umetne fuksije roza
Kategorija::Balkonsko cvetje

Umetne fuksije z roza cvetovi. Fuksije se vsadi v balkonsko korito in dajejo občutek kot da rastejo navzdol. Še posebej primerno kot dekoracija za vaš balkon. Balkonsko cvetje imamo tudi v rdeči in beli barvni kombinaciji.

Umetne geranije 55 cm v rdeči barvi
Kategorija::Balkonsko cvetje

Umetne Geranije viseče 55 cm

V ponudbi imamo tudi viseče umetne geranije, dolžine 55 cm, v rdeči barvi. Umetna geranija plezalka ima veliko zelenih listov, ki so izdelani v detajle in  čudovite rdeče cvetove. V primeru zunanje uporabe, kjer so prisotni različni vremenski vplivi, se lahko življenska doba umetne geranije drastično skrajša.

Umetna plezalka bršljan
Kategorija::Balkonsko cvetje

Umetna plezalka bršljan je dolga 55cm. Umetni bršljan izgleda kot v naravi. Bršljan plezalko lahko vsadite v lonček in postavite na balkon (med balkonsko cvetje), na mizo ali polico, lahko pa vam krasi temen vogal v dnevni sobi, kopalnici. V ponudbi imamo tudi druge vrste umetnih plezalk, različnih dimenzij.

Pušpan vejica
Kategorija::Balkonsko cvetje

Pušpan vejica dolžine približno 30cm, izjemen naraven videz. Pušpan vejico lahko uporabimo za cvetlične šopke ali pa jo dodamo pri dekoraciji balkonskega cvetja.

Umetna petunija
Kategorija::Balkonsko cvetje

Umetna petunija v vijolični in modri barvi, z mesnatimi sivkasto zelenimi listi, izjemen naraven izgled.Umetna petunija je v obliki šopka višine ca. 35cm.

© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530