Balkonsko cvetje – balkonske rože

korito za balkon - balkonsko cvetje tagle za cviječe

Balkonsko cvetje – balkonske rože

Odličen NASVET, če vam balkonske rože ne uspevajo!

Nimate časa za ZALIVANJE balkonskega cvetja, POBIRANJE ovenelega LISTJA ali pa nimate ideje, zakaj vam balkonsko cvetje NE USPEVA ?

ImamoODLIČNO REŠITEV !

Sedaj je pravi čas za ureditev balkona. V ponudbi imamo dekorativne umetne Geranije, Pelargonije, Bršlinke, Fuksije, vrtnice in druge umetne rastline čudovitega NARAVNEGA VIDEZA za dekoriranje balkona, terase ali okenskih polic .

balkonsko cvetje - bele petunije

USTVARITE SI PRIJETEN AMBIENT ZA TOPLE POLETNI DNI

Naj tudi vaš balkon zaživi

korito za balkon - balkonsko cvetje tagle za cviječe

Balkonsko cvetje ponujamo v vrhunski kakovosti. Umetne rože za balkon izgledajo izjemno naravno, ob enem pa ne potrebujejo vzdrževanja. Barva cvetja je zelo pristna-naravna in vsebuje manjše detajle, zato deluje zelo realistično. Umetno cvetje in rastline vsebujejo manjši podaljšek stebla, ki se ga enostavno vstavi ali zapiči v polnilo. Namestitev je hitra in enostavna. Izbrano umetno cvetje vam lahko vstavimo v cvetlično korito, po želji lahko dodamo tudi nekaj zelenja, kot so plezalke ali pa pušpan vejice. Balkonsko cvetje imamo na voljo v različnih barvah. Zaščitene morajo biti pred soncem, dežjem, zmrzaljo in vetrom, drugače lahko postopoma pobledijo oz. se poškodujej. Naše umetno balkonsko cvetje je izdelano iz kakovostnih umetnih materialov. Rože imajo stebla, ki se jih lahko poljubno oblikuje oziroma zvija. Balkonske umetne rastline vsebujejo zelo veliko cvetov in tudi listov, zato je sama balkonska rastlina zelo gosta in bogata. Naj bo tudi vaš bakon ali terasa lepo urejena in v prijetnem ambientu.

Balkonsko cvetje, umetne rastline in cvetlična korita najdete v naši prodajalni Bonsai v Trzinu, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali, lahko pa balkonsko cvetje naročite tudi preko spletne strani www.dekorativne-rastline.si

balkonske rože - umetne geranije
umetne geranije balkonske rože

About the Author

Bonsai-umetne rastline

Number of posts: 7
© 2015 Bonsai dekorativne rastline
Bonsai dekorativne rastline

.
Tel: (386) 041 367 530